U bent hier

Nieuws

Hardwareprobleem datacenter

Door een hardwareprobleem in het datacenter ondervinden we momenteel sterk verminderde performantie op onze systemen. Dit heeft een impact op alle VDAB-toepassingen.

Gevolgen?
In onze toepassingen kunnen vertragingen en fouten voorkomen, maar de performantie kan wisselen. Dat betekent dat je misschien nog niets merkte maar dat je na enige tijd plots toch een probleem ondervindt met een toepassing. Sommige gebruikers, zowel intern als extern, ondervinden traagheden, krijgen foutmeldingen in bijvoorbeeld Mijn Loopbaan, de Opleidingengids,... En bij anderen werkt alles normaal. Oplossing I&T onderzoekt de problemen met de hoogste prioriteit. Er is nog geen zicht op een verwachte oplossingstermijn. We proberen zoveel mogelijk prioriteit te geven aan de productietoepassingen. Dat betekent onder andere dat de trainingsomgevingen afgezet zijn om meer resources vrij te maken.

 

VDAB en Partners: hoe denken ze over de samenwerking?

Enkel samen met onze partners zijn we ‘sterk voor werk’. En hoe we met onze partners samenwerken, dat willen we in de toekomst nog beter aanpakken. Zodat elke samenwerking nog vlotter verloopt, en onze dienstverlening een nog beter antwoord biedt op de noden van de arbeidsmarkt en onze klanten.

Daarom organiseerde VDAB eind maart een uitgebreide bevraging over de samenwerking met partners. 1.735 medewerkers en 1.965 partners vulden de bevraging in. Uit die bevraging blijkt dat partners in het algemeen tevreden zijn over de samenwerking met VDAB. Op basis van de resultaten hebben we 10 aanbevelingen geformuleerd die een traject van verschillende jaren omvatten.

Lees meer over de resultaten

 

De nieuwe dienstverlening

Op 8 oktober 2018 startte een vernieuwd dienstverleningsmodel voor nieuw ingeschreven werkzoekenden.
Om je wegwijs te maken in deze veranderingen bundelden we de informatie voor jou op basis van onze samenwerkingsrelatie.

Bekijk alle informatie >