U bent hier

Onthaalbrochure voor startende cursisten

websiteWe doen een warme oproep aan onze opleidingspartners om deze brochure ter beschikking te stellen aan elke werkzoekende-cursist bij het begin van zijn of haar opleiding. Dat kan door:

  • de link naar de brochure over te nemen op de website van uw organisatie;
  • de link naar de brochure op te nemen in nieuwsbrieven;
  • de link naar de brochure naar startende cursisten te mailen;
  • een uitgeprint exemplaar ter inzage of ter beschikking te stellen in uw organisatie of tijdens de opleiding.

De brochure informeert de cursist over de werking en organisatie van opleidingen, zijn rechten en zijn plichten, en geeft een antwoord op diverse vragen.

De onlineversie ‘onthaalbrochure voor cursisten bij start opleiding’ is te vinden op partners.vdab.be/sites/web/files/doc/partners/cvs/Onthaalbr_partners.pdf.

Een gedrukte versie is verkrijgbaar bij de provinciale regiecoördinatoren van de VDAB. Hun contactgegevens vindt u op partners.vdab.be/regiecoordinatoren.shtml.

U kunt de informatie in deze brochure aanvullen met opleidingsspecifieke of partnerspecifieke informatie, zoals contactgegevens van de betrokken lesgevers en administratie, de uurregeling van het openbaar vervoer, start- en einddatum/-uur van de opleiding, cateringmogelijkheden, enz.

Deze brochure is alleen bedoeld voor cursisten die een door de VDAB erkende opleiding volgen, waardoor ze in aanmerking kunnen komen voor een aantal financiële voordelen.

Deze boodschap is niet bestemd voor het Project Leren en Werken en medewerkers arbeidszorginitiatieven.