U bent hier

Deeltijds leren en werken

In het kader van deeltijds leren en werken/duaal leren, kan je gebruik maken van Mijn loopbaan voor partners. We geven meer info over alle items rond deeltijds leren en werken.

Toegang tot het klantendossier

Inzage in het dossier van de jongere kan omwille van de privacywetgeving enkel indien het ingevulde en ondertekende document inzagerecht aan VDAB bezorgd wordt.

De onderwijsverstrekker (Centra Deeltijds onderwijs, Syntra lesplaatsen en voltijdse scholen met een duale opleiding) vult samen met de jongere het formulier inzagerecht in en vult de gegevens in van de organisatoren IBAL / aanloopfase waarmee er potentieel zal samengewerkt worden in het kader van de begeleiding van de jongere.

Handleidingen voor Mijn loopbaan voor partners

Hieronder vind je de meest recente handleidingen om Mijn loopbaan voor partners op een efficiënte manier te gebruiken.

Bedrijfsnummers en uitvoerdersnummers

  • Als je het inzagerecht aanvraagt, moet je op het aanvraagformulier ook het bedrijfsnummer en uitvoerdersnummer van de organisatoren vermelden. We geven een overzicht van de bedrijfsnummers en uitvoerdersnummers van de organisatoren.
  • Om een werkervaring of stage te registreren in Mijn loopbaan voor partners, moet je het bedrijfsidentificatienummer van het betreffende bedrijf ingeven in Mijn loopbaan voor partners.
    • Je kan het bedrijfsnummer van het bedrijf aanvragen via het formulier Aanvragen bedrijfsidentificatie - nummers. De servicelijn van VDAB geeft jou binnen de drie werkdagen antwoord.
    • De gegevens die je nodig hebt, zijn: naam en activiteit van het bedrijf, adres, telefoonnummer, ondernemingsnummer of BTW-nummer en naam, telefoonnummer en functie van een contactpersoon.

Specifieke informatie rond deeltijds leren en werken / Duaal leren in Brussel

Ben je een centrum voor leren en werken uit het Brussels gewest of werk je met Brusselse leerlingen? Dan moet je een specifieke procedure volgen om toegang te krijgen tot het klantendossier van de leerlingen.

Meer informatie of vragen