U bent hier

Openbedrijvendag 2019

Primaire tabs

Wat is het?

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2018 vindt Voka Open Bedrijvendag plaats op op zondag 7 oktober van 10u tot 17u, zowel in Vlaanderen als in Brussel. Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,... Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega's en nog veel meer!

Ons team van 10 enthousiaste medewerkers timmert elke dag mee aan jouw Open Bedrijvendag. In het team schuilt meer dan 25 jaar ervaring en die expertise zetten we telkens opnieuw met volle goesting in om je stap voor stap naar de eerste zondag van oktober te begeleiden. We geven je advies, brainstormen mee als het moet, zorgen voor drukwerk en promotiemateriaal en nemen je op in onze gigantische mediacampagne.

Wie organiseert het?

Voka Open Bedrijvendag

Voor wie?

Voor bedrijven die de deuren willen openzetten én voor bezoekers die een kijkje willen nemen achter de schermen van de deelnemende bedrijven. Zeker ook interessant voor werkzoekenden om te ontdekken hoe het bedrijf werkt, welke vacatures er zijn en alvast een keertje de werkvloer te betreden.

Waar en wanneer?

6 oktober overal in Vlaanderen