U bent hier

Online sessie: veerkrachtig leren van corona

Primaire tabs

Wat is het?

Het Chinese teken voor crisis bestaat uit de samenstelling van de tekens voor gevaar en uitdaging. En inderdaad, los van het leed dat deze crisis veroorzaakt, is het ook wijs om aandachtig te zijn voor het goede dat uit dit ongewenste mondiale experiment naar boven komt.

Welke positieve veranderingen kunnen we doorzetten? Wat willen we behouden? Hoe bereid je je voor op de toekomst?

Deze vragen komen aan bod tijdens deze online sessie. Bovendien delen we Mark McKergows “User’s guide to the future”: een praktische gids over hoe jij je organisatie het beste kan voorbereiden op de nabije toekomst.

Ervaren begeleider
Chris Aertsen begeleidt de sessie. Ze is coach en trainer in persoonlijke en organisatie-ontwikkeling bij Ilfaro. Daarnaast ondersteunt ze leidinggevenden en teams in het uitzetten van de gewenste koers, in het vormgeven van hun organisatie zodat iedere medewerker op z’n best kan zijn en in het bevorderen van samenwerking.

Gebeten door veerkracht? Schrijf je dan ook in voor de sessies ABCD van veerkracht, Teamveerkracht en Persoonlijke veerkracht.

Wie organiseert het?

Verso vzw i.s.m. Ilfaro

Voor wie?

Voor directies, leidinggevenden, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken, … van sociale ondernemingen. (vzw, cvoa-so of cvba-so)

Waar en wanneer?

Online sessie via Zoom (de link ontvang je na je inschrijving)
  • 4 mei 2021 van 9u tot 10u30

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: