U bent hier

Koffie met de Toekomst: jobs in de circulaire economie

Primaire tabs

Wat is het?

Een gezonde economie, ecologie én voldoende jobs: een utopie? Niet als je het aan de voortrekkers van de circulaire economie vraagt. Circulaire economie wordt steeds groter en is geoormerkt als motor voor lokale jobs.

Welke impact mogen we dan verwachten van de circulaire economie op de arbeidsmarkt? Op welke nood aan profielen en skills kunnen we anticiperen? Hoever staat de transitie naar circulaire economie en wat zijn de prognoses voor 2030?

Op deze vragen tracht onze eerste gast voor deze Koffie met de Toekomst je een antwoord bieden. Kris Bachus is onderzoeksleider arbeid en milieubeleid bij HIVA en kent als geen ander de studies over wat we van circulaire economie mogen verwachten.

Onze tweede gaste, Veerle Labeeuw, facilitator circulaire economie bij Vlaanderen Circulair, neemt ons daarna mee naar de bouwsector. Welke veranderingen zijn er daar reeds zichtbaar? Welke lessen over arbeidsmarkt kunnen we trekken uit de praktijkervaringen?

Als je benieuwd bent hoe circulaire economie de arbeidsmarkt beïnvloedt, mag je dit event niet missen.

Deelnemen kan door gebruik te maken van deze link. Kan je er niet bijzijn, maar wil je wel graag de opname? Die vind je een dag later via deze link.

Deel dit event gerust met je netwerk. Iedereen met interesse in de arbeidsmarkt van de toekomst is welkom!

Wie organiseert het?

VDAB - Work Out Room

Voor wie?

Alle geïnteresseerden

Waar en wanneer?

Online
  • 21 april 2021 van 13u tot 14u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: