U bent hier

Jobdag operatoren Brady

Primaire tabs

Wat is het?

Brady Corporation NV organiseert een jobdag voor operatoren.  Tijdens de jobdag krijg je een rondleiding en informatie over het bedrijf. Achteraf is er de mogelijkheid om een eerste gesprek met de verantwoordelijke te houden. 

Brady is een bevoorrechte identificatiepartner in diverse industrieën, omdat we telkens rekening houden met de laatste industriële standaarden in onze identificatie- en veiligheidsoplossingen. Vandaag, na honderd jaar, staat Brady nog steeds in de eerste lijn om identificatie en veiligheidsuitdagingen op te lossen in ‘s werelds meest veeleisende industrieën.

Om de vraag bij te houden is Brady op zoek naar een nieuwe machineoperator. Je zal instaan voor het drukken van materialen, printen, lamineren, inspectie, inpakken. Een heel gevarieerde job dus. Belangrijk is dat je gemotiveerd bent en zeer punctueel bent. Daarnaast zal je in team functioneren en rapporteren aan de teamleader en andere collega's binnen de productie. Je engageert je om op langere termijn voor Brady tewerkgesteld te worden. Hier staat dan ook een mooie verloning tegenover.

Iedereen die zich herkent in de functieomschrijving is welkom om zich in te schrijven. Opstart is mogelijk via IBO!

Wie organiseert het?

Brady Corporation NV ism VDAB

Voor wie?

Operatoren
Drukkers
Werkzoekenden met aspiraties als operator

Waar en wanneer?

Brady Corporation NV
Lindestraat 20
9240 Zele
  • Dit evenement is afgelopen: 17 september 2019 van 9u tot 12u

Schrijf je in:
Voor meer info: