U bent hier

Jobdag - Fall in love with TUI

Primaire tabs

Wat is het?

Onze collega’s zijn allemaal verliefd op hun werkplek, op TUI. Dat stralen ze ook stuk voor stuk uit! Dat speciale TUI-gevoel delen we graag met jou. Daarom bieden we je de unieke kans om kennis te maken met ons en ook verliefd te worden op TUI!

Dankzij de combinatie van inspiratiesessies en speeddates, leer jij de TUI ‘way of life’ kennen alsook onze collega’s. Tijdens de inspiratiesessies maak je op een interactieve manier kennis met ons bedrijf, onze sector en onze diverse departementen. Tijdens de speeddates heb je een kort gesprek met een TUI-medewerker van een afdeling die je wel aanspreekt. Uiteraard krijg je ook de kans om vragen af te vuren die je te binnen schieten. Is er een match? Ideaal! Wie weet contacteren we jou hierna voor een specifieke functie in de organisatie! 

Na de kennismaking met ons bedrijf, onze collega’s en onze ‘way of life’ kun je nog verder netwerken (en misschien wat last minute vragen afvuren) tijdens een gezellige borrel. 

 

Wie organiseert het?

TUI Belgium

Voor wie?

De deuren gaan open voor iedereen!

Zoek je een nieuwe uitdaging, ben je werkzoekend of moet je nog afstuderen? Iedereen is welkom om kennis te maken met TUI!

Waar en wanneer?

TUI fly Belgium
Hoofdkantoor TUI fly Zaventem
Luchthaven nationaal, 40 P Box 1
1930 Zaventem
  • Dit evenement is afgelopen: 12 september 2019 van 9u30 tot 18u

Schrijf je in:
Voor meer info: