U bent hier

Jobdag bij Deceuninck voor technisch personeel

Primaire tabs

Wat is het?

Op zaterdag 19 januari ontvangen wij jou graag in onze fabriek in Gits.
We ontvangen je in onze toonzaal en laten je kennismaken met onze producten. We geven een rondleiding in onze fabriek zodat je eens ziet hoe het eraan toegaat.
Ook krijg je de kans om de toekomstige collega's te spreken en alle mogelijke vragen te stellen.

Wie organiseert het?

Deceuninck staat bekend voor zijn kunststofprofielen voor ramen en deuren. Maar wist je dat wij ook terrasplanken, gevelbekleding en interieurtoepassingen produceren? Wij staan eveneens in voor de recyclage van PVC profielen.
Ons bedrijf is gelegen in Hooglede-Gits. Daarnaast hebben wij een filiaal in Diksmuide waar alle PVC gerecycleerd wordt tot nieuwe grondstof.

Voor wie?

Wij hebben verschillende vacatures vrij voor technisch geschoolde medewerkers. Ook kandidaten die leergierig zijn en een sterke interesse hebben in techniek komen in aanmerking. Wij hebben interessante jobs voor schoolverlaters en uitdagende jobs voor ervaren werknemers. Een greep uit ons jobaanbod : technische operatoren, hoofdoperatoren, onderhoudstechnieker, onderhoudsmedewerker matrijzen, projectingenieurs, procesingenieurs... Naast kennis en ervaring is het vooral jouw enthousiasme, motivatie en werklust die ons kunnen overtuigen.

Waar en wanneer?

Deceuninck NV
Bruggesteenweg 360
8830 Hooglede-Gits
  • Dit evenement is afgelopen: 19 januari 2019 van 9u tot 13u