U bent hier

Infosessie SharePoint - Office 365 Cloud Expert

Primaire tabs

© Pe3k / Shutterstock.com

Wat is het?

Na de opleiding beschik je over gespecialiseerde competenties (functioneel en technisch) op het vlak van twee belangrijke softwarepakketten voor bedrijven, namelijk ''SharePoint on premise'' (voor grotere bedrijven met eigen servers) en de cloud variante, die in de business versies van ''Office 365'' voorkomt (zowel voor KMO's als grotere bedrijven).

SharePoint is één van de meest gebruikte platformen om lokale en wereldwijde intranets en extranets te bouwen. Sharepoint is onmisbaar is binnen elk bedrijf voor het beheren, analyseren en uitwisselen van informatie en documenten. Business Intelligence, of het vertalen van vele bladzijden cijfers naar een overzichtelijk dashboard dat visueel de status van de verkoop, de productie etc. toont, is een belangrijk onderdeel binnen SharePoint.

Wie organiseert het?

VDAB Opleidingscentrum Heverlee in samenwerking met Multimedi en Cevora/Jobber.

Voor wie?

Je kan de opleiding aanvragen als je ingeschreven bent als voltijds niet-werkende werkzoekende en als ze past in je traject naar werk. Je hebt een goede kennis van computergebruik en van het Engels. Je bent in het bezit van een rijbewijs B of je bent bezig met het te behalen.

Waar en wanneer?

Info 1: 21 januari 2019 - 8u30 Info 2: 4 februari 2019 - 8u30 VDAB Competentiecentrum Heverlee - Interleuvenlaan 2 - 3001 Heverlee