U bent hier

Infosessie opleiding keukenmedewerker Cappuccino

Primaire tabs

Wat is het?

De opleiding keukenmedewerker ‘Cappuccino’ is een praktisch gerichte opleiding. Dagelijks worden de technieken in de keuken aangeleerd. Binnen de opleiding worden volgende modules aangeboden: basis keuken: 40 lestijden; initiatie warme keuken: 80 lestijden; koude keuken: 80 lestijden; basis zaal: 40 lestijden; initiatie snacks/tearoom: 80 lestijden. Tijdens de opleiding worden er 2 stageperiodes voorzien waarbij de cursist enerzijds werkervaring opdoet en anderzijds de kans krijgt om de aangeleerde vaardigheden en competenties in praktijk toe te passen. Gedurende de opleiding wordt samen met de cursist actief stappen gezet naar het vinden van een gepaste stageplaats en tewerkstelling. Sollicitatietraining en –begeleiding worden voorzien. Binnen de opleiding hebben we oog voor de individuele groei van iedere cursist en alle cursisten worden tot 3 maanden na het beëindigen van de opleiding verder opgevolgd. Bij slagen van de opleiding krijg je een certificaat en worden de verworven competenties in kaart gebracht.

Start opleiding: 11 maart 2019 - Einde opleiding: 14 juni 2019 (exclusief 3 maanden nazorgbegeleiding).
Plaats opleiding: Ieper
Opleidingsuren: 8u.30 – 12u.15 / 12u.45 – 16u.30
Praktische info Materiaal zoals kledij, schoenen, keukenmateriaal is voor iedereen gratis voorzien.
Deze beroepsopleiding is erkend door de VDAB.

Wie organiseert het?

vzw Argos
CVO Miras/Cervo-Go
in samenwerking met VDAB

Voor wie?

Niet werkenden werkzoekenden
Toelatingsvoorwaarden: basiskennis van de Nederlandse taal hebben. De opleiding wordt volledig in het Nederlands gegeven.

Wanneer?

25 januari 2019 van 9u tot 12u

Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal

Waar?

VDAB
Esplanade 6
8900 Ieper

Meer info

Inschrijven of meer info:

VDAB: Mevrouw Hanne Pil, hanne.pil@vdab.be, 057 22 65 31 
Vzw Argos: Mevrouw Lies Bertin, lies.bertin@ieper.be, 057 23 93 46

www.argosvzw.be