U bent hier

Infosessie opleiding dispatcher

Primaire tabs

Wat is het?

Als dispatcher ben je de spilfiguur die ervoor zorgt dat goederen op het juiste moment op de juiste plaats aankomen. Je bent dan ook stressbestendig en flexibel. Je organiseert, plant en volgt nationaal en internationaal vervoer op. Je onderhandelt over de transportvoorwaarden, maakt transportdossiers en vrachtdocumenten op en factureert ze aan de klant. Je plant de transporten voor de chauffeurs. Zijn er problemen met het transport? Dan stel je snel en efficiënt een oplossing voor. Daarnaast heb je contact met klanten en leveranciers en werk je nauw samen met de chauffeurs en transporteurs.

De opleiding wordt georganiseerd in een flexitraject. Dit betekent dat je in principe één dag per week in een centrale locatie een workshop volgt. Deze locatie is steeds een locatie die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer en zal afgesproken worden bij de start van de opleiding. De andere dagen word je gecoacht via een online leerplatform. Interesse? Schrijf je dan snel in voor de volgende infosessie

Wie organiseert het?

Zelco Logistics ism VDAB

Voor wie?

Ben je werkzoekende en ingeschreven bij VDAB? Dan kom je alvast in aanmerking!
Profiel: Je bent communicatief, stressbestendig en flexibel. Je bent rekenvaardig en je hebt talent voor plannen en organiseren met oog voor nauwkeurigheid. Je bent taalvaardig in het Nederlands en hebt praktische kennis van Frans en/of Engels. Daarom wordt bij de start van je opleiding je taalniveau Frans en Engels gemeten.

Waar en wanneer?

Wanneer: telkens in de voormiddag van 9u-12u op volgende data:
22/02
26/04
28/06
30/08
25/10
20/12

Waar:
VAC
Virginie Lovelinggebouw
Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 63
9000 Gent