U bent hier

Informatica opleiding (IT)

Primaire tabs

Wat is het?

BeCode is een opleidingscentrum van een nieuwe generatie, waar je gratis de nieuwe digitale technologieën onder de knie kan krijgen. Onze job is om werkzoekenden te helpen aan een job in IT. Je hebt als kandidaat absoluut GEEN IT kennis/ervaring/diploma nodig, iedereen is welkom! 

In 2019 hebben we als uitdaging 600 werkzoekenden op te leiden in web development.  We zijn gestart in 2017 in Brussel en intussen zijn we aanwezig in zes steden: Antwerpen, Brussel, Charleroi, Genk, Gent en Luik. De opleiding is vooral gericht op werkzoekenden en vroegtijdige schoolverlaters, met een instroom naar tewerkstelling van ruim 80%. 

Gedurende 7 maanden voltijds dagonderwijs, krijgen de deelnemers een intensief bad in web technologieën, waarbij ze websites, webapplicaties en hybride mobiele applicaties (apps) leren bouwen. De aanpak is daarbij zowel gericht op: meta-leren, actieve pedagogie, toegang zonder enige discriminatie en de opleiding is volledig GRATIS (er worden ook laptops ter beschikking gesteld voor wie dat nodig is). Opleiding erkend door de VDAB!

17/10/2019, 14.00: Opendeurdag Antwerpen
GRATIS tickets: https://opendeurdagantwerpen.eventbrite.com

Wie organiseert het?

BeCode

Voor wie?

Voor werkzoekenden. BeCode is open voor iedereen! Je hebt geen voorkennis/ervaring/diploma nodig om de opleiding te kunnen starten. Bij BeCode volg je een voltijdse opleiding van 7 maand in web development.

Waar en wanneer?

BeCode Antwerpen
The Beacon (Tolhuis)
2000 Antwerpen
  • Dit evenement is afgelopen: 17 oktober 2019 van 14u tot 16u30

Schrijf je in:
Voor meer info: