U bent hier

Fall in love with TUI

Primaire tabs

Wat is het?

De TUI-medewerkers zijn allemaal verliefd op hun werkplek, op TUI. Dat stralen ze ook stuk voor stuk uit! Valentijn komt er aan, het ideale moment om deze vibe verder te delen. Daarom bieden we jou de unieke kans om kennis te maken met TUI. Wie weet is er een ‘match made in heaven’ en maak jij binnenkort deel uit van de organisatie.

Op woensdag 6 februari  bieden we jou de unieke kans om verliefd te worden op TUI! Dankzij een uitgebreide presentatie leer je TUI kennen achter de schermen, zoals het is. Voel je de vlinders in de buik? Dan kan je de kans grijpen om te speeddaten met één van onze TUI-medewerkers! Tijdens dit korte gesprek leert de TUI-medewerker uit een specifieke afdeling je beter kennen, ook jij krijgt de kans om vragen af te vuren. Is er een match? Ideaal! Wie weet contacteren we jou hierna voor een specifieke functie in de organisatie!

 Wat staat er op de planning?

12u45: Onthaal van alle deelnemers aan het onthaal
13u00: Start TUI-presentatie
14u30: Speeddate-time!
Maak kennis met één of meerdere TUI-medewerkers en departementen. De TUI-medewerker zal vragen stellen aan jou, maar ook jij krijgt de kans om je vragen af te vuren. 
.
 

Wie organiseert het?

TUI Belgium

Voor wie?

Iedereen die een nieuwe werkplek en/of stageplaats zoekt.

Waar en wanneer?

TUI Belgium Oostende
Gistelsesteenweg 1
8400 Oostende
  • Dit evenement is afgelopen: 6 februari 2019 van 12u45 tot 17u